Sikkerhet

I dagens internettverden er det knapt noe som er viktigere enn sikkerhet for de bruker nettsider, og dette er derfor vår høyeste prioritet her på NorskeAutomater.com. Vi gjør alt for at din sikkerhet er inntakt hos oss, og det er derfor vi i minst mulig grad samler inn privat informasjon om deg.

Nettsidene våre bruker SSL – secure socket layer – og dette ser du ved å klikke på hengelåsen som står til venstre for nettadressen vår i adressefeltet. SSL er det samme systemet for sikkerhet som brukes av banker. Du kan også se det på selve nettadressen ved at det står https i stedet for kun http. Https innebærer rett og slett at nettstedet har en tilstedeværelse av et SSL-sertifikat, og https er derfor mer sikkert enn http.

Personlig informasjon

Som sagt så samler vi inn minimalt med privat informasjon om deg, og det eneste vi mottar kommer med godkjennelse fra deg når du melder deg opp til vårt nyhetsbrev. Dette er informasjon som lagres på eksterne og helt sikre servere hos våre leverandører av nyhetsbrev-tjenesten.

Vi vil heller aldri sende deg kommunikasjon hvor vi etterspør personlig informasjon, passord eller slike ting.

Ingen nedlastinger

Vi tilbyr ikke spill med ekte penger og det er således ingen behov for at du skal oppgi noen personlig informasjon til oss. Alle spillene vil tilbyr for gratis spill her på NorskeAutomater.com spilles direkte i din nettleser på datamaskinen, telefonen eller på mobilen.

Det er derfor ingen behov for at du skal laste ned og installere noen egen software / programvare for å bruke våre tjenester.

Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.