Serial fra Nolimit City kommer!

Share:

Om ikke lenge er det tid for nok en topp spilleautomat fra våre helter i Nolimit City, og nærmest som vanlig har de beveget seg ned i de dypere sjiktene i den delen av samfunnet vi helst ikke vil ha bekjentskap til. Det er nemlig seriemordere som står på plakaten i spilleautomaten Serial!

Serial spilleautomat har som sagt ennå ikke blitt lansert, og det er litt forskjellige datoer som verserer – men i følge våre kilder snakker vi her om en utgivelse på Halloween. Denne datoen er passende nok til en spill i denne sjangeren, og det er ingen tvil om at det kan bli nokså ubehagelig stemning i dette spillet!

Klikk på lenken ovenfor for teste spillet og for å lære mer om det!

Vinn opptil 75.000 ganger innsatsen!

Nolimit City bruker som regel ikke å spare på kruttet i sine utgivelser, og for deg som elsker å spille automater er det nærmest en gave å få sjekke ut selskapets nyeste spill.

Noe som har vært kjent lenge er at selskapet bruker å tilby noen vanvittige utbetalinger til de som er heldige med hjulspinnene, og i Serial er den maksimale utbetalingen på omkring 75.000 ganger innsatsen. Det er ikke den ‘verste’ av automatene deres i så måte, og en automat som San Quentin tilbyr svimlende 150.000 ganger innsatsen.

Allikevel plasserer Serial seg høyt oppe på rangeringen over de råeste spilleautomatene, og dette sier bare litt om hva som har blitt normen til Nolimit City.

Spillet er spekket med funksjoner, og deriblant finner vi xNudge med innebygd multiplikator. Dette innebærer at et wildsymbol vil nudge opp eller ned (altså flytte seg opp eller ned til det dekker hele eller deler av hjulet), og for hvert nudge vil en multiplikator øke med +1.

Kort fortalt: det er nok av muligheter til å vinne sinnsvake gevinster i Serial, så her er det bare å sette i gang!

Kent A. Eide har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Eide er per dags dato Content Manager for Nordic Affiliates Ltd., og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Retro Tapes er sluppet!

Retro Tapes fra Push Gaming er endelig sluppet på markedet, og vi er først ute med å tilby gratis spill på denne. Dette spillet blir du rett og slett i…

2

Nå er Serial fra Nolimit City ute!

Spilleautomaten Serial er nå ute på markedet, og det betyr at du nå kan prøve deg på maksimalgevinsten på nesten 75.000 ganger innsatsen!

3

Kassetten er tilbake! Takk til Push Gaming!

Det er tid for en liten tur ned nostalgigata når Push Gaming kommer ut med spilleautomaten Retro Tapes den 23. november. Vi har naturligvis tatt en kikk på spillet!