Retro Tapes er sluppet!

Share:

Som du kanskje husker la vi ut en omtale av spilleautomaten Retro Tapes for noen uker siden, og i dag har altså dagen kommet! Spillet ble sluppet på markedet av produsent Push Gaming i dag, og det betyr at du kan nyte dette meget gode spillet nå!

Push Gaming er utvilsomt en av våre favoritter, og det kommer svært ofte gode automater fra den kanten. Nå er det altså Retro Tapes som er sluppet, og du kan naturligvis prøve spillet gratis her. Med deg på veien kan du få en bonus om du ønsker å prøve med ekte penger.

Jammin’ Jars-funksjon på plass!

Hvis du liker klyngeautomater, slik som Jammin’ Jars 1 og 2, så vil du også like Retro Tapes. Automaten er bygget opp rundt samme lest, og det betyr at vi her får et oppsatt på 6 kolonner og 9 rader – altså 6×9.

Det betyr at det er 54 symboler som faller ned på spillbrettet i hvert spinn. Får man 5 eller flere like symboler i en klynge vinner man en gevinst. Alle symbolene i klyngen vil da forsvinne, og nye vil falle ned. Dermed kan man vinne nye gevinster på det samme spinnet.

Automaten har også wildsymboler som kan falle inn på hjulene og bli en del av en kombinasjon. Hvis dette skjer vil wildsymbolet få en +1 multiplikator for hver gang dette skjer. Når wildsymbolet da blir en del av nye kombinasjon vil man da få en stadig økende multiplikator.

Denne funksjonen kjenner vi igjen fra nevnte Jammin’ Jars, og denne er svært populær.

Får man tre slike wilds samtidig på hjulene vil man i tillegg aktivere gratisrundene. I gratisrundene er disse wildsymbolene aktive hele tiden, og når de bygger opp multiplikatoren vil de beholde disse. Det betyr at man kan få kolossale utbetalinger – og spesielt om man får flere wilds i samme kombinasjon.

Den maksimale utbetalingen i Retro Tapes er på solide 10.000 ganger innsatsen.

Prøv spillet gratis her før du tester med ekte penger!

Kent A. Eide har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Eide er per dags dato Content Manager for Nordic Affiliates Ltd., og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Nå er Serial fra Nolimit City ute!

Spilleautomaten Serial er nå ute på markedet, og det betyr at du nå kan prøve deg på maksimalgevinsten på nesten 75.000 ganger innsatsen!

2

Kassetten er tilbake! Takk til Push Gaming!

Det er tid for en liten tur ned nostalgigata når Push Gaming kommer ut med spilleautomaten Retro Tapes den 23. november. Vi har naturligvis tatt en kikk på spillet!

3

Serial fra Nolimit City kommer!

Nolimit City har en ny spilleautomat på trappene, og her snakker vi om spillet Serial. Her handler det om seriemordere, og stemningen er rett og slett ubehagelig!