Nå er Serial fra Nolimit City ute!

Share:

Det er mange spilleinteresserte som har ventet lenge, og det er nesten for høytidsstund når Nolimit City slipper sine spilleautomater. I dag ble spilleautomaten Serial lansert, og det betyr at du nå kan teste den helt gratis her på NorskeAutomater.com!

Nolimit City lager mange strålende spilleautomater, og på løpende bånd triller den ene toppautomaten etter den andre ut fra serverne. Serial er intet unntak i så måte, og dette er at råtøft spill som atter en gang skildrer den mørke siden av samfunnet vårt.

The Bodycam Butcher!

Når vi sier at Nolimit City tar for seg de mørke delene av samfunnet i automaten Serial, så mener vi virkelig de mørke delene!  Det er seriemordere det handler om i dette spillet, og det er ikke snakk om en hvilken som helst seriemorder.

Det omhandler den svært brutale Bodycam Butcher! Denne demonen av et mennesker har ingen frykt – han er frykt. Blodtørsten tar seg opp i kvantesprang hver eneste kveld, og ordet ‘nåde’ eksisterer ikke i vokabularet hans.

Du kan bare glemme å sove med ett øye åpent! Absolutt alle sanser må være maksimalt skjerpet om du skal overleve, og blodige angrep venter rundt hvert hjørne!

Vel: så brutalt er det vel kanskje ikke, men uansett hvordan man vrir og vender på det så er dette et meget bra spill!

Ekstremt volatilt, og med store gevinster!

Serial føyer seg altså pent inn i rekken blant Nolimit Citys råeste automater, og spillet har av utvikleren selv fått en score på 10 av 10 mulige når det gjelder volatilitet. Risikoen når du spiller er derfor stor. Lange perioder hvor resultatet er dårlig vil inntreffe.

En så høy volatilitet innebærer samtidig muligheten til å vinne stort når man virkelig har hellet med seg! En maksimal utbetaling i Serial på 74.800 ganger innsatsen vitner så definitivt om det!

Ønsker du å teste spillet med ekte penger kan nye og populære QBet anbefales. Der er Serial allerede lagt ut!

Kent A. Eide har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Eide er per dags dato Content Manager for Nordic Affiliates Ltd., og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Retro Tapes er sluppet!

Retro Tapes fra Push Gaming er endelig sluppet på markedet, og vi er først ute med å tilby gratis spill på denne. Dette spillet blir du rett og slett i…

2

Kassetten er tilbake! Takk til Push Gaming!

Det er tid for en liten tur ned nostalgigata når Push Gaming kommer ut med spilleautomaten Retro Tapes den 23. november. Vi har naturligvis tatt en kikk på spillet!

3

Serial fra Nolimit City kommer!

Nolimit City har en ny spilleautomat på trappene, og her snakker vi om spillet Serial. Her handler det om seriemordere, og stemningen er rett og slett ubehagelig!