xWays Hoarder fra Nolimit City!

xWays Hoarder

Spilleautomater som skildrer en dystopisk fremtid er vi ikke ukjente med, og det er dét som er fokuset i spilleautomaten xWays Hoarder fra heltene i Nolimit City. Et eller annet har gått forferdelig galt i fremtiden, og blant storbyruinene og skadedyrene finner vi fem skikkelser som jobber for livet med å overleve i de utbrente urbane strøkene som står igjen. Det er en gjeng samlere!


Spillutvikler Nolimit City
RTP 96,14%
Maks gevinst (x innsats) 11.030
Volatilitet Høy
Gevinstaktivering 5 x 3
Gevinstaktivering Win Ways: 243-95760
Lansering 2021
Tema
Wilds Ja
Freespins Ja
Multiplikator Ja
Andre bonusfunksjoner Ja

Spill med ekte penger her!

xWays Hoarder spilleautomat omtale

I spilleautomaten xWays Hoarder fra Nolimit City møter vi altså en gjeng med samlere (hoarders) som hamstrer inn alt de kan finne for å overleve. Disse er navngitt som Karen, Hovernburg og Moonshine, og det er disse tre vi følger mens hjulene spinner og forhåpentligvis hoster opp gevinster til oss.

Nolimit City har for vane å lage de snåleste og merkeligste automatene, og man kan vel trygt si at de har funnet oppskriften på hva som gjør det gøy å spille på nett. Selskapet står bak en hel haug med spill i toppklassen, og xWays Hoarder føyer seg pent inn i rekken deres. Dette er med andre ord nok en sterk utgivelse, og du prøver spillet gratis her!

Lenge leve dystopien!

Oppsett og generell info om xWays Hoarder

Vi skal ta en liten kikk på hva xWays Hoarder har å by på videre i omtalen her. Dette er en spilleautomat med et klassisk oppsett, hvilket betyr 5 hjul med 3 rader på hvert hjul. I utgangspunktet er det 243 måter å vinne på som gjelder, men dette kan endre seg litt. Når bonusfunksjonen xWays begynner å gjøre seg gjeldene kan dette endre seg opp til 95.760 måter å vinne på.

Nå er det da virkelig ikke det rent tekniske som er det mest spennende med dette spillet! Som mange kanskje har fått med seg, så kan automatene til Nolimit City fremstå som smått kaotiske. Dette er nok tilsiktet, og med en masse bonusfunksjoner pågående samtidig er det rett og slett vrient å henge med.

Vi har allerede vært inne på xWays, og dette er en kjent bonusfunksjon i spillene til Nolimit City. Når et xWays-symbol lander på hjulene vil dette avsløre 2-4 eksemplarer av det samme symbolet. xWays kommer kun til syne på de tre midterste hjulene, og får man flere slike samtidig vil alle vise det samme symbolet.

xSplit Wilds skal man også være oppmerksom på, og i grunnspillet lander dette på de tre siste hjulene. Når et slikt symbol lander på hjulene vil alle symbolene til venstre for et xSplit symbol deles i to. Dermed dobles dette symbolet. Hvis det treffer et xWays-symbol, vil dette dobles hver gang det splittes.

Det høres komplisert ut, men prøv automaten selv og så får du kjapt taket på det!

Maksimal utbetaling er 11.030 ganger innsatsen, og dette er et bra tall. Det er dog i det lavere sjiktet blant de moderne automatene til Nolimit City, men det er helt okay at de mikser litt.

Brutale innstillinger

Volatiliteten på xWays Hoarder er av Nolimit City klassifisert som ‘ekstrem’, og den tildeles karakteren 10 av 10 på dette punktet. At spillet er volatilt betyr at det kan gi brutale utbetalinger, men også lange perioder med små eller få / ingen utbetalinger.

‘Regelen’ når man bruker slike spill er å ta det pent og pyntelig, og det kan f.eks. være smart å forholde seg til et budsjett.

Som sagt: vi anbefaler deg å teste spillet først. Du gjør det selvsagt gratis hos oss, og vi byr også på en bonus om du har lyst til å prøve ordentlig.

Bonusfunksjoner

  • xWays
  • xSplit Wilds
  • Freespins: Bunker Raid Spins
Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.