Tombstone RIP spilleautomat logo

Tombstone RIP

Noen er simpelthen nødt til gjøre jobben med å kvitte seg med bandittene, for nå er de helt ute av kontroll! I spilleautomaten Tombstone RIP tar man saken i egne hender og sørger for rettferdighet. Disse nedrige skapningene og desperadoene har ingen anelse om hva som venter, men det vil garantert bli en sakte og smertefull død!


Spillutvikler Nolimit City
RTP 96,08%
Maks gevinst (x innsats) 300.000
Volatilitet Høy
Layout 5 x 3
Gevinstaktivering Win Ways: 108
Tema
Wilds Ja
Freespins Ja
Multiplikator Ja
Andre bonusfunksjoner Ja

Spill med ekte penger her!

Tombstone RIP spilleautomat omtale

Tombstone RIP er en spilleautomat som er utgitt av Nolimit City, og automaten kom ut på markedet i januar 2022 – og gjett om det var mange som sperret opp øynene da! Dette er oppfølgeren til Tombstone, men denne gangen har Nolimit City virkelig sluppet alle hester løs – og her har de konstruert en spill som er helt vanvittig rått!

Det er mange grunner til at dette spillet holder et skyhøyt nivå, men vi kommer naturligvis ikke unna den maksimale utbetalingen som venter her. Vi har tidligere omtalt San Quentin xWays og dens maksimale utbetaling på 150.000 ganger innsatsen, men denne gangen har NLC gått enda hardere til verks – faktisk dobbelt så hardt!

Det innebærer faktisk at den maksimale utbetalingen i Tombstone RIP er på svimlende 300.000 ganger innsatsen, og det er så absolutt én av ‘verstingene’ i så måte i spillbransjen – om man ser bort fra jackpotautomatene som finnes.

Meget dyster stemning

Det er få spillutviklere der ute som er bedre til å skildre en gitt stemning bedre enn Nolimit City, og i Tombstone RIP viser de virkelig dette. Dette er mørkt på en helt annen måte enn man har opplevd tidligere, og spesielt i gratisrundene kommer dette godt til syne. Når galgen trer frem og de store gevinstene tikker inn får vi se ‘stakkars’ Edda dingle i tauet.

Vel, det er dystre greier vi møter her, men de potensielt skyhøye utbetalingene kan saktens lette litt på sinnet! Kommer man seg til gratisrundene i automaten, og det finnes to av dem, kan mye skje. Vi har Hang ’em High Freespins og Boothill Freespins. I Boothill Freespins er det noen vanvittige multiplikatorer i sving, og vi snakker her om alt fra 5x til 999x – og det er da følgelig her de enorme utbetalingene kan komme.

Husk på at Tomstone RIP er ekstremt volatil, og det kan gå hardt utover spillsaldoen din å spille på denne. Det gjelder i alle fall å ha et blikk på saldoen mens hjulene spinner – for her kan man fort komme til å gå i minus. Volatiliteten kan dog svinge begge veier, og før du vet ordet av det kan du sitte og kikke på en megagevinst du knapt hadde turt å drømme om.

Vi anbefaler deg rett og slett å teste spillet gratis her hos oss, og kjøp deg gjerne inngang til gratisrundene for å se hvordan de fungerer. Å spille automater har aldri vært en råere opplevelse enn dette!

Bonusfunksjoner i Tombstone RIP

  • Enhanced Bet
  • xNudge Wilds
  • xSplit Wilds
  • xRIP
  • Hang ‘Em High Freespins
  • Boothill Freespins
  • Innkjøpsmulighet til freespins
  • El Gordos Revenge – inntreffer når maks utbetaling skjer!

 

Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.