The Rave spilleautomat logo

The Rave

Er du klar for et solid party? I spilleautomaten The Rave er det akkurat dét du får være med på, og det er Joe Labrador - her kjent som DJ P5ychØ Manhunt - som styrer musikken. For deg som ikke har opplevd et ekte raveparty er dette muligheten du har ventet på! Det sies at de de som lar seg rive med av rytmen her aldri helt blir de samme igjen!


Spillutvikler Nolimit City
RTP 96,09%
Maks gevinst (x innsats) 41.500
Volatilitet Høy
Layout 5 x 3
Gevinstaktivering Win Ways: 243
Lansering 2022
Tema
Wilds Ja
Freespins Ja
Multiplikator Ja
Andre bonusfunksjoner Ja

Spill med ekte penger her!

The Rave spilleautomat omtale

I spilleautomaten The Rave får vi et gjensyn med en karakter vi kjenner fra en annen spilleautomat fra Nolimit City. Spillet vi snakker om er San Quentin xWays, og karakteren er naturligvis nevnte Joe Labrador. Med sin Beefy Dick-skjorte, som var en annen karakter i nevnte San Quenting xWays, har han tatt navnet DJ P5ychØ Manhunt og styrer altså showet i The Rave.

DJ-navnet er heller ingen tilfeldighet, og Psycho Manhunt er altså det som trer i kraft når man vinner maksgevinsten på 150.000x i San Quentin xWays. Det er et fint lite nikk fra Nolimit City til en tidligere spilleautomat.

Det er imidlertid The Rave de handler om i denne omtalen, og her er det om å gjøre å bare la seg føre med inn i en fascinerende verden av den suggererende musikken. Nolimit City har som vanlig gjort jobben på dette feltet med stor tyngde. Musikken i spillene sine er noe selskapet legger mye arbeid i, og det kommer tydelig til syne i The Rave. Sjekk ut låten på Nolimits profil på Soundcloud.

Oppsett og generell info om The Rave

The Rave er en spilleautomat som har et layout på 5 hjul med 3 rader på hvert hjul. Som vanlig har man droppet gevinstlinjene og kjører way wins. Man kan derfor vinne på 243 forskjellige måter – noe som er vanlig med way wins spill i dette formatet. Det er ingen gevinstlinjer her, men en kombinasjon må starte på hjulet helt til venstre. Matchende symboler på tilstøtende hjul vil derfor gi en vinnende kombinasjon, men det må være 3 eller flere.

En spesiell ting man skal holde øye med i The Rave er det som kalles for Enhancer Cells. Når disse kommer til syne på hjulene vil de tilby en av følgende funksjoner: xWays, xSplit Wild, et wildsymbol eller et ordinært symbol av høy verdi.

Utover dette er det naturligvis gratisrundene som frister aller mest i spillet, og disse aktiveres av scattersymbolet ‘Drop the Bass’. Her kan man skaffe seg tilgang til spillets to gratisrunder, og får man 3 eller 4 slike er det Murder on the Dance Floor Free Spins som gjelder. 5 scattere gir tilgang til God Is a DJ Free Spins, og disse er de beste av runden. Man får henholdsvis 7, 8 og 10 free spins for 3, 4 og 5 scattere.

To scattere aktiverer de nevnte Enhancher Cells.

Maksimal utbetaling er på 41.500 ganger innsatsen, og automaten plasserer seg dermed i sjiktet blant de spilleautomatene med høy utbetaling. Nolimit Citys spill holder til i dette sjiktet, men har også automater som betaler ut betydelig høyere gevinster.

Spillet scorer også høyt på volatilitet, og på selskapets egen skala får den 10 av 10! Det betyr at du fort kan havne på en linje med lave eller ingen utbetalinger, samtidig som det plutselig kan smelle noe vanvittig. Med slike spill har vi ett råd: vær forsiktig!

Prøv The Rave først her på NorskeAutomater – din store guide til gratis spilleautomater på nett!

Bonusfunksjoner

  • xBet
  • xSplit Wild
  • Double xWays Wild
  • Scatter: Drop the Bass
  • Freespins: Murder on the Dance Floor
  • Freespins: God is a DJ
  • Mashup!, Crossfader & Sidechain – tilfeldige bonusfunksjoner under freespins
  • Busted – inntreffer når maksgevinsten tas
  • Kjøp deg inn i freespins – koster 68x til 522x innsatsen
Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.