The Border spilleautomat logo

The Border

The Border er atter en høyst ekstremt volatil og god spilleautomat fra våre gode venner i Nolimit City - og denne gangen befinner vi oss på grensen mellom USA og Mexico. Her er det kartellvirksomhet, grensepatruljer, jakten rikdom og frihet som gjelder - og for din egen del: muligheten til noen vanvittige utbetalinger!


Spillutvikler Nolimit City
RTP 96,17%
Maks gevinst (x innsats) 44.288
Volatilitet Høy
Layout 6 x 6
Gevinstaktivering Klyngebetaling
Tema
Wilds Ja
Freespins Ja
Multiplikator Ja
Andre bonusfunksjoner Ja

Spill med ekte penger her!

The Border spilleautomat omtale

Det er altså Nolimit City som står bak spilleautomaten The Border, og dette spillet dreier seg altså om det knalltøffe og nådeløse livet i skjæringspunktet mellom de som beskytter grensen til USA – og de som ønsker å nyte de kriminelle godene som ligger i å krysse det velkjente gjerdet – for det er dét dette dreier seg om.

Som vanlig klinker Nolimit City til med en uovertruffen grafikk, og i The Border får vi noe så uvanlig som gevinstklynger i motsetning til de tradisjonelle gevinstlinjene eller win ways. Det betyr at klynger på 5 eller flere symboler sørger for en vinnende kombinasjon, så her er det spenning helt frem til siste hjul har stanset.

Oppsett og generell info om The Boarder

The Boarder er noe så sjelden som en klyngeautomat fra Nolimit City, og det betyr at det her ikke er noen gevinstlinjer eller way wins i sving. Gevinstene vinner man her ved å få 5 eller flere matchende symboler liggende inntil hverandre horisontalt og / eller vertikalt. Selskapet har også bakt inn en gevinstrasfunksjon, og det betyr at alle symboler i en vinnende kombinasjon vil forsvinne fra hjulene.

Nye symboler kan da falle ned og danne nye vinnende kombinasjoner. Dermed kan man få en rekke vinnende kombinasjoner på det samme spinnet.

Som vanlig får vi en spilleautomat fra Nolimit City som har en helt ekstrem volatiliatet. The Boarder kan skilte med 10 av 10 mulige på NLCs egen skala, og her bør man holde øye med pengene sine når man spiller. Kort fortalt: du kan forvente lange perioder med lave / ingen gevinster. Før du vet ordet av det kan det imidlertid smelle godt, og da kan utbetalingene bli store!

Den maksimale utbetalingen i The Border spilleautomat er på 44.288 ganger innsatsen, så her er det mulig å gjøre det helt store. Automaten er ikke blant dem som betaler ut høyest av NLCs spill – for der troner San Quentin xWays alene på toppen. Denne automaten gir utbetalinger på opptil 150.000 ganger innsatsen!

To ulike freespins

Som vanlig er det tilgang til gratisrundene man venter i når man skal spille på en automat! Dette sikrer man seg ved å 6 eller flere scattersymboler på hjulene i den samme spillrunden. Disse symbolene trenger ikke å ligge inntil hverandre, slik som i de vanlige symbolkombinasjonene.

6 scattere aktiverer 10 Mule Spins, mens 7 eller flere aktiverer 12 Coyote Spins.

I gratisrundene er bonusfunskjonen xCluster aktiv, og dette er en multiplikator som øker utbetalingene betydelig. xNudge Cluster Wild er også på plass, og dette er et wildsymbol som kan flytte seg opp eller ned. Også her er det snakk om gevinstmultiplikatorer, så det er ingen tvil om at gratisrundene kan bli skikkelig lukrative!

Som vanlig i Nolimit Citys spilleautomater kan du kjøpe deg inn i gratisrundene – og dette er jo kjekt for de som ikke har tålmodigheten med seg. Det koster dog dugelig med penger!

Avhengig av hvilke gratisrunder du vil kjøpe deg inn i, så vil det koste alt fra 98x til 914x innsatsen din.

Bonusfunksjoner

  • Klyngebetalinger
  • xBomb Wild
  • Boosted xRip
  • Mule Spins
  • Coyote Spins
  • xCluster
  • xNudge Cluster Wild
  • Innkjøp til bonusen
Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.