Serial spilleautomat logo

Serial

Nolimit City har for tradisjon å bevege seg i de litt mørkere deler av samfunnet når de utvikler sine spilleautomater, og de fortsetter med denne trenden i spilleautomaten Serial! Her får vi nok et topp spill spekket med funksjoner, og som navnet mer enn antyder dreier det seg her om seriemordere!


Spillutvikler Nolimit City
RTP 96,07%
Maks gevinst (x innsats) 74.997
Volatilitet Høy
Layout 5 x 3
Gevinstaktivering Win Ways: 540
Lansering 2022
Tema
Wilds Ja
Freespins Ja
Multiplikator Ja
Andre bonusfunksjoner Ja

Spill med ekte penger her!

Serial spilleautomat omtale

Jupp, Nolimit City beveger seg altså enda lenger inn i og dypere ned i menneskehetens irrganger, og der er det ikke nødvendigvis spesielt hyggelig. Via spilleautomater som Tombstone RIP og Folsom Prison skraper vi bare såvidt innom denne ‘sjangeren’, og i seriemorderautomaten Serial blir det garantert ikke noe lystigere stemning!

Nolimit City sparer ikke på noe som helst når det gjelder sine spilleautomater, og nok en gang har de lagt ned en formidabel jobb på alle fronter – og dette gjelder også på musikken. Soundtracket til Serial kan du høre her!

Som du sikkert skjønner: det er full pakke som venter i spilleautomaten Serial, og ærlig talt: vi hadde vel ikke forventet noe annet fra Nolimit City. Gjengen har etablert seg som noe av det heiteste som finnes på spillfronten, og hver gang det kommer noe nytt er det bare å benke seg.

Dødsmoro!

I skrivende stund vet vi ikke så veldig mye omkring detaljene angående Serial, men det vi vet er dette: Serial er en spilleautomat som har 5 hjul og 3 rader – i utgangspunktet. Automaten kan, når visse funksjoner er aktivert, utvides også til å få 5 rader på hvert av hjulene. I grunnspillmodus snakker vi her om 540 forskjellige måter å vinne på, og det betyr at man ikke behøver å få symboler langs linjer for å vinne. Man bruker way wins, og da holder det at symbolene havner på tilstøtende hjul – med start på hjulet helt til venstre.

Noe annet vi vet er at spillet, kanskje ikke helt overraskende, har den velutprøvde bonusfunksjonen xNudges på plass – og da også med en innebygd multiplikator.

Automaten skal etter sigende ha en maksimal utbetaling på nærmere 75.000 ganger innsatsen, og dermed plasserer den seg høyt oppe på listen over de råeste spilleautomatene der ute.

Bonusfunksjoner

  • Enhancer Cells
  • Respins
  • xSplit Wild
  • xWays
  • Infectious xWays
  • xBet
  • xBizarre
  • The Search Free Spins
  • The Kill Free Spins
  • Mulighet til å kjøpe seg inn i gratisrundene

 

Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.