San Quentin xWays spilleautomat logo

San Quentin xWays

Det er sjelden kost at to små ord kan vekke så mange assosiasjoner som 'San Quentin' gjør! I spilleautomaten San Quentin fra Nolimit City får vi oppleve deler av det knallharde livet som er så velkjent fra dette legendariske og beryktede fengselet som åpnet sine fryktede dører tilbake i 1852. Her er det muligheten til å vinne megastore gevinster!


Spillutvikler Nolimit City
RTP 96,03%
Maks gevinst (x innsats) 150.000
Volatilitet Høy
Layout 5 x 5
Gevinstaktivering Win Ways: 243
Wilds Ja
Freespins Ja
Multiplikator Ja
Andre bonusfunksjoner Ja

Spill med ekte penger her!

San Quentin spilleautomat omtale

Som sagt: San Quentin åpnet sine dører i 1852, og ennå den dag i dag huser den mennesker som har brutt loven på sin ferd gjennom livet. Det holder til godt over 3200 mennesker innenfor murene i California, og du skal få bli kjent med et par av disse personlighetene i vår omtale av San Quentin spilleautomat!

Dette er, for å si det rett ut, et monster av en spill og om vi nå skal gå rett på sak så kan du vinne en av de villeste gevinstene vi har sett i en ordinær spilleautomat uten jackpotspill. Topputbetalingen i San Quentin er på svimlende 150.000 ganger innsatsen, og du skal få lete lenge etter en spill som kan matche dette.

I automaten finner vi karakterer som Loco Luis, Crazy Joe, Beefy Dick, Biker Bill og Heinrich 3rd – og dette er gutter som du så definitivt ikke vil menge deg med på fritiden.

Høy volatilitet

Uansett: automaten er spekket med nydelige bonufunksjoner, og det er jo spesielt i spillets gratisrunder du vil få tilgang til og lykkes i. Som vanlig i spillene fra Nolimit City har du sjansen til å kjøpe deg vei inn i gratisrundene, men dette koster en solid sum med cash.

Automaten har en helt ekstrem volatilitet, og det innebærer at den er nokså ustadig. Med dette mener vi at selv om du måtte komme deg til gratisrundene, så betyr ikke dét at du nødvendigvis vil vinne store gevinster. Spillet kan derfor gi deg perioder med gevinsttørke før det plutselig smeller til med noen helt usannsynlige gevinster.

Det er en stor risiko forbundet med å spille på slike spill, men som sagt kan belønningen i den andre enden være høy. Det gjelder kort og godt å holde et øye med spillsaldoen sin og ikke satse mer enn hva man kan tåle å tape.

Bonusfunksjoner

  • Enhancer Cells
  • Bonus Triggers
  • Split & Jumping Wilds
  • Lockdown Spins
  • Innkjøp til gratisrundene

 

 

Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.