Rock Bottom spilleautomat

Rock Bottom

Å oppleve kraftig motstand i livet generelt er noe de fleste av oss har vært innom en gang eller to, og noen ganger kjenner man bare det ikke går an å falle noe dypere. Man er på bunnen. Rock Bottom er en ny, mørk spilleautomat fra favorittene våre i Nolimit City, og her stopper ikke motgangen på bunnen...


Spillutvikler Nolimit City
RTP 96,04%
Maks gevinst (x innsats) 20.000
Volatilitet Høy
Layout 5 x 3
Gevinstaktivering Win Ways: 576
Lansering 2022
Tema
Wilds Ja
Freespins Ja
Multiplikator Ja
Andre bonusfunksjoner Ja

Spill med ekte penger her!

Rock Bottom spilleautomat omtale

Rock Bottom er altså atter et spill fra Nolimit City, og det er ingen tvil om at 2022 har vært et svært godt år for våre svenske venner. Tidligere har de gitt ut blant annet Serial og The Border, og begge disse kan du naturligvis prøve her hos oss.

Her handler det imidlertid om Rock Bottom, og nok en gang er det en et spill som reflekterer de mørke sidene i samfunnet. Et raskt blikk på automaten når man åpner den sier vel ikke så rent lite om hva som venter oss her. Noen har gått på en solid smell her, og vi får oppleve sinnets mørkeste irrganger. Det er whisky og piller i sving her, og et mentalt sammenbrudd ligger åpenbart like rundt hjørnet.

Hvordan kommer man seg opp på hesten igjen etter en slik solid knekk? Joda, det er noen stadier man må gjennom, og det handler i bunn og grunn om å akseptere sin skjebne – og alle stadiene som leder frem til dette loser Nolimit City oss gjennom i Rock Bottom! Sjekk forøvrig ut musikken til Rock Bottom her!

NB! Automaten lanseres den 22. november, og vi vil da fylle på med eventuell nødvendig og ny informasjon. 

Oppsett og generell info om

Når det gjelder oppsettet av automaten, eller layout/design om du vil, så får vi i Rock Bottom en 3-4-4-4-3-løsning. Dette tallet angir antallet rader på de 5 respektive hjulene, og dette er et oppsett vi er godt kjent med fra mange andre automater.

Nolimit City bruker svært sjeldent tradisjonelle gevinstlinjer i sine spilleautomater, og heller ikke i Rock Bottom får vi se slike. Det betyr at det er Way Wins som gjelder, og da er det altså 576 måter å vinne på. Kort fortalt betyr det at man må få matchende symboler på tilstøtende hjul, og da med start på hjulet lengst til venstre. Det kreves minst 3 matchende symboler for å danne en vinnende kombinasjon.

Innsatsen ligger på det vanlige nivået, og det betyr at man kan satse alt fra 2 kroner til 1.500 kroner pr. spinn på Rock Bottom.

Volatilitet og utbetalinger

De som kjenner godt til Nolimit City vet at automatene de gir ut er høyrisikospill. Selskapet selv gir spillet en score på 8 av 10 på deres egen volatilitetsskala – og vi får dermed et spill med høy risiko. Her går man fort i minus om man ikke holder høye med saldoen sin!

Høy risiko gir dog muligheter for høye gevinster hos Nolimit City, og den maksimale utbetalingen ligger på snaut 20.000 ganger innsatsen. Dette lar seg så definitivt høre blant spillerne, og dette er en stor grunn til at automatene fra NLC er så populære!

To freespin-runder

Det er ikke uvanlig at NoLimit City kjører flere forskjellige freespins på sine spill, og i Rock Bottom får vi to forskjellige. Disse bærer navnet Headshrinker Spins og Insanity Spins. Man aktiverer førstnevnte ved å få 3 eller 4 scattersymboler, mens sistnevnte krever 5 scattersymboler.

Sistnevnte er naturligvis den man ønsker og her kommer det inn 5 forskjellige nivåer. Her venter det utvidede wildsymboler som vil dekke hjulene og herlige multiplikatorer som kan føre gevinstene helt til himmels.

Det er helt nydelig, for å si det mildt. Som vanlig har du muligheten til å kjøpe deg inn i gratisrundene – men dette koster en god del.

Bonusfunksjoner

  • xSplit
  • xBet
  • xCap
  • Headshrinker Spins
  • Insanity Spins

 

 

 

Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.