Road Rage spilleautomat logo

Road Rage

Noen ganger når man sitter bak rattet og kjører langs veien kan det virkelig begynne å koke i kålen! Man ligger bak en bil som kjører 10 km/t under fartsgrensen, eller man støtter på en nisse som ikke blinker seg ut av rundkjøringen slik at du må stoppe helt opp... da er det like før det blir ROAD RAGE!


Spillutvikler Nolimit City
RTP 96,03%
Maks gevinst (x innsats) 36.000
Volatilitet Høy
Layout 5 x 5
Gevinstaktivering Win Ways: 99-259
Lansering 2022
Tema
Wilds Ja
Freespins Ja
Multiplikator Ja
Andre bonusfunksjoner Ja

Spill med ekte penger her!

Road Rage spilleautomat omtale

Fenomenet Road Rage er noe som de aller fleste av oss kjenner til i en eller annen form, og Nolimit City har derfor gjort det de kan best: laget en spilleautomat av det! Å fyre seg opp når man kjører er for mange en av de største gledene med å kjøre bil, og vi er mange som gjør det. Støtt og stadig.

Nolimit City er kjent for å lage spill som både er alvorlige og som er gøy. Road Rage havner så definitivt i den siste kategorien. I sin egen omtale av spillet starter de med følgende erklæring:

-‘Enhver trafikkork starter med minst én dumskalle.’

Vel: i spilleautomaten Road Rage er det 5 dumskaller på gang, og vi må nesten bare anbefale at du har fått i dag morrakaffen din før du spiller. Sinnemestring vil ikke hjelpe deg her!

Oppsett og generell info om Road Rage

Road Rage er altså en spilleautomat fra våre venner i Nolimit City, og dette er et spill som har 5 hjul med 3 rader – i grunnspillet. I spillets gratisrunder vil disse utvide seg og du vil da spille med 5 rader på hvert hjul. Spillet benytter seg av way wins og det er derfor ingen gevinstlinjer her. I grunnspillet er det derfor 99 måter å vinne på, mens man i gratisrundene kan få opptil 259 måter å vinne på.

Way Wins betyr at symbolene ikke trenger å følge gevinstlinjer, men at de gir utbetaling om de havner på tilstøtende hjul. En kombinasjon må starte på hjulet lengst til venstre.

Følg ekstra godt med på bilene i Road Rage ettersom disse fungerer som wilds med ulike funksjoner. Her kan man få økt størrelsen på andre symboler, økte multiplikatorer og ekstra wilds.

Symbolet av trafikklyset er et annet som du virkelig bør se etter. 2 slike gir deg et gratis omspinn med garantert wild. Får du 3-5 slike symboler aktiverer du gratisrundene i spillet – og det finnes tre forskjellige slike.

De tre gratisrundene har de velklingende navnene Morning Rush, H1ghway Jam og City Mayh3m, og det er her magien i spillet skjer.

Road Rage er for øvrig høyst volatil og scorer 8 av 10 på Nolimit City egen skala. Automaten tilbyr også en svært solid høyeste utbetaling på hele 36.000 ganger innsatsen, så her kan man vinne stort! Hvis du elsker å spille automater er Nolimit City en aktør hvis spill vi virkelig kan anbefale.

Bonusfunksjoner

  • Wild Cars med forskjellige bonusfunksjoner
  • Freespins: Morning Rush
  • Freespins: H1ghway Jam
  • Freespins: City Mayhem
  • Rage Buff – her foregår tildeling av multiplikatorer og antall runder til gratisrundene.
  • Mysteriesymboler – kun i gratisrundene
  • Ghost Rider – gratulerer! Du har fått den høyeste utbetalingen i spillet!
  • Innkjøpt til freespins – du kan kjøpe deg inn i spillets gratisrunder.
Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.