Punk Rocker spilleautomat logo

Punk Rocker

Spilleautomaten Punk Rocker skapte en aldri så liten furore da den ble sluppet av Nolimit City, og på tidspunktet den kom ut var det vel sjeldent sett en like rå spilleautomat som dette. Dette er et rått spill som tilbyr haugevis med kanonfete bonusfunksjoner og utbetalinger som kan få hanekammen til å skjelve. Dette er topp greier - ingen tvil om det!


Spillutvikler Nolimit City
RTP 96,01%
Maks gevinst (x innsats) 15.072
Volatilitet Høy
Gevinstaktivering 5 x 3
Gevinstaktivering Win Ways: 243
Lansering 2020
Tema
Wilds Ja
Freespins Ja
Multiplikator Ja
Andre bonusfunksjoner Ja

Spill med ekte penger her!

Punk Rocker spilleautomat omtale

At punken, som musikkgenre og livsstil, har hatt stor innvirkning på svært mange mennesker er det ingen tvil om. Da den herjet på sitt beste var den omstridt, høylytt, utagerende og ekstremt uttrykksfull – og det er det mange som kan bevitne! Vi ønsker deg derfor velkommen til spilleautomaten Punk Rocker!

At Nolimit City tar på seg oppgaven med å adaptere alt dette inn i en enkelt spilleautomat sier ikke så rent lite om selskapet. Om det var noen som skulle klare dette med bravur, så var det naturligvis dem! Punk Rocker er en av svært mange spilleautomater online som Nolimit City kan skryte av, og et spill som virkelig satte gjengen på kartet.

Rått og brutalt!

Ser vi litt nærmere på det grunnleggende med Punk Rocker, så er det greit å se på oppsettet. Her presenteres vi for det som i utgangspunktet er en automat med 5 hjul og 3 rader på hvert hjul. Dette innebærer også at man har 243 forskjellige måter som man kan vinne på. Det er ingen gevinstlinjer her, men way wins – hvilket betyr at kombinasjoner ikke må følge linjer for å gi utbetalinger.

Maksimal innsats i spillet er på 1.250 kroner pr. spinn, men det er utvilsomt vanligere å spille med mer beskjedne summer. Spillet har også to forskjellige wildsymboler som dukker opp til forskjellige tidspunkter i spillet.

I utgangspunktet er det altså 3 rader på hvert av hjulene, men xWays-symbolet kan virkelig snu om på sakene. Når dette lander på hjulene vil disse utvides og man kan da få 6 rader på hvert hjul. I tillegg kan et 6. hjul aktiveres, og med 6 rader på alle hjul ender man da opp med 46.656 måter å vinne på!

Vi vil også minne deg på om at den maksimale utbetalingen i Punk Rocker er på 15.000 ganger innsatsen! Spillet er høyst volatilt, og det er derfor greit å holde øye med saldoen mens man spiller.

Det er én ting som gjelder: prøv Punk Rocker selv! Det er en til tider kaotisk automat, og å spille den selv er derfor den beste læringen man kan få.

Bonusfunksjoner i Punk Rocker

  • xWays Mystery Symbol
  • Molotov Wilds
  • Riot Respin
  • Anarchy Free Spin
  • Civil War Free Spin
  • Innkjøp til gratisrundene er mulig
Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.