Little Bighorn spilleautomat logo

Little Bighorn

Hvis det er én ting som er sikkert så er det at Nolimit City aldri hviler på sine laurbær, og det er nå klart for en ny storslagen utgivelse! Vi snakker her om spilleautomaten Little Bighorn, og denne er naturligvis en adapsjon av det berømte slaget da Sioux-, Cheyenne- og Arapahoindianerne bekjempet general Custer og hans regiment ved Little Bighorn. Mer storslagent enn dette blir det nok ikke!


Spillutvikler Nolimit City
RTP 96,06%
Maks gevinst (x innsats) 25.676
Volatilitet Høy
Layout 5 x 5
Gevinstaktivering Win Ways: 4445
Tema
Wilds Ja
Freespins Ja
Multiplikator Ja
Andre bonusfunksjoner Ja

Spill med ekte penger her!

Little Bighorn spilleautomat omtale

Spilleautomaten Little Bighorn er altså smidd på ambolten til Nolimit City, og av erfaring vet vi at det i denne smia som regel hamres ut spill av ypperste kvalitet! Little Bighorn skiller seg så absolutt ikke fra denne etter hvert så høye normalen fra Nolimit City, og det betyr enkelt og greit at det her er kvalitet fra begynnelse til slutt.

Det er altså det historiske slaget mellom de tre nevnte indianerstammene og general Custers regiment som portetteres her, og det er ikke uten grunn at dette slaget også ble kalt ‘Custer’s Last Stand’. Den legendariske amerikanske generalen gikk på et sviende nederlag da han ble utmanøvrert på det groveste av Lakotaene, Cheyennene og Arapahoene. Store krigere som Crazy Horse og Chief Gall var tilstede, og disse hadde blant annet blitt inspirert av den ennå mer legendariske Sitting Bull.

Da vet du litt om bakteppet, og det eneste vi kan anbefale deg nå er å prøve automaten selv og gjøre deg opp en mening om dette er noe du vil prøve med ekte penger eller ikke.

Grafikken er strålende, som vanlig, og her lokkes det med flere fantastiske bonuser, og også en maksimal utbetaling på 25.676 ganger innsatsen! Dette er et volatilt spill, så her er det bare å holde et øye med spillsaldoen sin!

Bonusfunksjoner

  • xMount® – Scalp Wild
  • Totem Wild
  • No Mercy Scatter – Spirit Call Respin
  • Scalp Freespins
  • Spirit Call Freespins
  • Scalp xBet
  • Firewater Party
  • Innkjøp i bonusrundene

 

Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.