Folsom Prison spilleautomat logo

Folsom Prison

Når ordene 'Folsom Prison' uttales er det utvilsomt mange som får assosiasjoner til Johnny Cash og hans legendariske konserter i det beryktede fengselet. I denne omtalen skal vi imidlertid ta en nærmere titt på spilleautomaten Folsom Prison fra Nolimit City, og fra før av har denne gjengen også gitt oss et innblikk i hva som kan foregå i et annet fengsel: nemlig San Quentin.


Spillutvikler Nolimit City
RTP 96,07%
Maks gevinst (x innsats) 75.000
Volatilitet Høy
Layout 5 x 2
Gevinstaktivering Win Ways: 46664
Tema
Wilds Ja
Freespins Ja
Multiplikator Ja
Andre bonusfunksjoner Ja

Spill med ekte penger her!

Folsom Prison spilleautomat omtale

I denne omtalen skal vi altså ta en nærmere kikk på spilleautomaten Folsom Prison fra Nolimit City, og dette er en oppfølger til beistet San Quentin xWays fra 2021. Før det: Folsom Prisen er et fengsel som ligger i California i USA, og her har lovbrytere sonet sin straff siden dørene for første gang åpnet i 1880. Det er mange tragedier og lidelse som ligger i disse veggene, og det er nettopp dét Nolimit City skildrer på en fabelaktig måte. Fengselet er fortsatt i drift, er overfylt og holder over 2600 fanger innesperret.

Uansett: Folsom Prison er litt snillere enn sin forgjenger, og tilbyr en maksimal utbetaling på 75.000 ganger innsatsen – noe som uansett er svært høyt sammenlignet med spilleautomatene fra andre leverandører. Det er et spill med skyhøy volatiliatet, og det innebærer at man her kan risikere å spille lenge med små eller ingen gevinster i retur. Volatiliteten kan imidlertid sørge for at det smeller skikkelig når man først lykkes, og derfor er dette et spill man må nærme seg med aktsomhet.

Mye spenning

Automaten har svært mange gode funksjoner å by på, og blant annet finner man free spins som er kalt ‘Walk the Line’. Utvilsomt et lite hedersnikk til Johnny Cash og hans legendariske konserter i dette fengselet.  Som vanlig hos Nolimit City er det til gratisrundene man ønsker å komme seg i Folsom Prison ettersom det er her de aller største gevinstene ligger. Det er to forskjellige gratisrunder på plass i dette spillet, og det er nevnte Walk The Line og The Chair. Sistnevnte er de mest lukrative, og for å komme seg dit kreves det fire scattersymboler på hjulene på ett og samme spinn.

Nolimit City gir oss også muligheten til å kjøpe oss inn i gratisrundene, men dette koster en pen slump med penger. Walk the Line og The Chair koster henholdsvis 68 og 1500 ganger innsatsen. Husk på: selv om du kjøper deg inn er det ingen garanti for at du vinner stort, så dette er en kalkulert risiko.

Prøv automaten gratis her hos oss og sjekk om du liker den!

Bonusfunksjoner

  • Toast Bet
  • Walk the Line freespins
  • The Chair freespins
  • Cockroach
  • xWays
  • xSplit
  • Innkjøp til freespins

 

Inger Hansen har lang erfaring som skribent i casinobransjen, og har publisert innhold for flere store norske nettsider siden 2010. Hansen er per dags dato Content Manager, og har ansvar for innholdspublisering på NorskeAutomater.com.